Юні ірпінські каратисти привезли 14 нагород із всеукраїнського турніру

Photoeditorsdk Export 2021 12 02t114423.560

Вихованці ірпінського спортивного клубу «Санчін» завоювали 14 медалей на Всеукраїнському турнірі з кіокушинкай карате серед юнаків та дівчат, який відбувся в Миколаєві. В активі команди – 7 золотих, 4 срібні й 3 бронзові нагороди. Про це повідомила керівниця клубу Ірина Петренко.

Перші місця здобули Ірина Кавун, Маргарита Горбач, Іван Булик, Артем Феценко, Дмитро Феценко, Лев Міщенко та Юрій Мірошниченко, другі – Степан Шевельский, Артем Феценко, Даніїл Чмира й Мирослав Хряпак, треті – Валентин Слуцький, Кирило Приходько й Антон Фалько.

Тренерка зауважила, що двоє спортсменів – володарі срібла і бронзи – поступилися у вирішальних сутичках своїм одноклубникам.

«Всі достойно провели поєдинки, виконавши поставлене завдання. Це було круто! Звичайно, шкода, що не всі з нагородами, але… результат ще буде», – зазначила Ірина Петренко.

Нагадаємо, нещодавно п’ятеро представників клубу «Санчін» стали призерами чемпіонату світу в Кракові. Серед них – двоє чемпіонів.

На початку листопада 10 вихованців клубу вибороли призові місця на чемпіонаті України серед молодших юнаків та дівчат (2007–2012 років народження) в розділі куміте.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300