Юніорський чемпіонат світу з мотокросу 2023 року відбудеться в Приірпінні

Photoeditorsdk Export 2021 03 04t130659.396

Юніорський чемпіонат світу з мотокросу 2023 року відбудеться на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» в Приірпінні (Київщина). Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці організатор змагань, депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський після підписання відповідного контракту.

Він зазначив, що повідомлення про проведення чемпіонату на трасі «Сони» опубліковане офіційному сайті промоутера першості – компанії «Infront Moto Racing» (Королівство Монако).

«Підписання контракту на проведення цієї події – це велика відповідальність та чудова можливість для мене як організатора та для нашої команди заявити про себе та Україну у світі. Сезон змагань 2023 року буде вражаючим!» – зазначив Пащинський.

Він розповів, що в 1999 року був учасником цих змагань. «Мені вдалося стати шостим у загальному заліку, а в заїздах я був четвертим та одинадцятим. Саме там я вперше виконав кваліфікаційні норми на звання майстра спорту міжнародного класу в незалежній Україні. З ностальгією згадую ті часи та вірю в кожного українського спортсмена, що саме на цих змаганнях у рідній країні вони зможуть показати гарний результат. Бажаю успіхів нашим молодим спортсменам на шляху до своєї мети», – написав Олександр Пащинський.

Нагадаємо, в середині травня цього року на мототрасі Спортивно-технічного клубу «Сона» відбудеться відкриття Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів. Минулого тижня Олександр Пащинський підписав із генеральною директоркою компанії «Red Bull Ukraine» (українського представництва «Red Bull GmbH» (Австрія)) Тетяною Лукінюк меморандум про співпрацю в організації та проведенні світового першості.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300