За добу в Ірпені — три нові підозри на коронавірус

Photoeditorsdk Export 2020 03 28t115640.222

За останню добу в Ірпені на Київщині зафіксовано три нові підозри на коронавірусну хворобу, повідомив на своїй сторінці в соцмережі перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«За минулу добу в Ірпені встановлено ще 3 підозри на COVID-19. Таким чином, загалом маємо в Ірпінському регіоні 16 випадків (підозр), з яких 3 — підтверджені, 3 — негативні, 10 ще на діагностиці», — підсумував перший заступник мера.

«Ще раз прошу всіх мешканців регіону дотримуватися правил карантину. Бережіть себе і залишайтеся здоровими», — додав він.

Нагадаємо, вчора в Ірпінському регіоні було зафіксовано два нові випадки коронавірусної хвороби: захворіли жительки Ірпеня і Ворзеля, які нещодавно повернулися з-за кордону. Як повідомив Олександр Маркушин, хвороба у них протікає в легкій формі, вони перебувають удома на самоізоляції. У будинках, де живуть ці жінки, новостворена спеціальна бригада комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь» провела дезінфекцію.

Уперше коронавірус був діагностований у регіоні 24 березня у вагітної мешканки Ірпеня, яка вже народила дитину й зараз перебуває в Білій Церкві.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300