Інформація про підозру Карплюку – фейк опонентів. Заява прес-служби

1545039242 9777

Кандидату в народні депутати України по 95 округу Володимиру Карплюку не вручали, не оголошували повідомлення про підозру у вчиненні жодних злочинів. Інформація про це є провокацією з боку політичних опонентів, поширена виключно у ЗМІ та не підтверджена на сайті Генпрокуратури України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Карплюка, оприлюдненому на його сторінці у фейсбуці.

«Політичні опоненти кандидата Володимира Карплюка розуміють, що він лідирує на виборах по 95 округу, випереджаючи свого найближчого суперника на понад 20%. Це унеможливлює чесну перемогу опонентів Карплюка, і вони в інформаційних конвульсіях намагаються будь-якою ціною дискредитувати лідера перегонів. Вони не посоромилися запустити цей фейк у ЗМІ в день, коли Карплюка спіткала тяжка родинна біда – сьогодні померла його рідна сестра», – повідомили у прес-службі.

«Жодних повісток до прокуратури, поліції та будь-яких інших правоохоронних органів Карплюк не отримував, «вкиди» в медіа про неіснуючу «підозру» є вигадкою. Станом на сьогодні на сайті Генеральної прокуратури України відсутня будь-яка інформація про будь-який виклик Карплюка до ГПУ. Ми віримо, що Генпрокуратура не втручатиметься в хід виборчого процесу і з допомогою процесуального тиску не братиме участі в боротьбі з лідером виборчих перегонів», – наголосили у прес-службі Володимира Карплюка.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300