В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій провели онлайн-конкурс «Міс ІЛІТ»

Photoeditorsdk Export 2020 05 04t192835.482

Дев’ятикласниця Ірпінського ліцею інноваційних технологій Христина Рикун перемогла в онлайн-конкурсі «Міс ІЛІТ». Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у фейсбуці. Також були обрані Перша і Друга Віцеміс та переможниці в спеціальних номінаціях.  

Конкурс відбувався впродовж п’яти днів. Змагання були різноплановими: конкурсантки «і сніданок готували, і перевтілювались у казкові та фантастичні образи, і готували дописи на екологічну та суспільну тематику».

«Тож визначено Міс, якою стала учениця 9-Б класу Рикун Христина. А ще дві Віцеміс, плюс кожна з конкурсанток має свій титул. Пишаємося кожною з вас!» — зазначили в ліцеї.

Титули «Перша Віцеміс» і «Міс глядацьких симпатій» журі присудило Аріні Шевченко, «Друга Віцеміс» — Валерії Камінській, «Міс витонченість» — Валерії Івановій, «Міс чарівність» — Любові Донській, «Міс загадковість» — Катерині Дем’яненко, «Міс креативність» — Поліні Омелянчук, «Міс драйвовість» — Катерині Столярук, «Міс оригінальність» — Олександрі Чимровій.

До складу «незалежного та справедливого журі» входили двоє учнів-ліцеїстів, які не є однокласниками конкурсанток, двоє вчителів-чоловіків та двоє татусів учнів старших класів.


На головному фото: Міс ІЛІТ Христина Рикун


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300