У Бучі нетверезі жінки напали на поліцейських (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 05 15t123524.384

Обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років загрожує двом жителькам Бучі, яким оголошено про підозру в нападі на поліцейських. Про це повідомила пресслужба поліції Київщини.

Як зазначається в повідомленні, інцидент стався на вулиці в Бучі, коли екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ-2107. Водій автівки мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями і проходити тестування. 

«У цей час з машини вийшли дві агресивно налаштовані пасажирки. Розлючені жінки напідпитку перешкоджали роботі правоохоронців, на законні вимоги поліції жодних чином не реагували. Потім вони накинулись на поліцейських, почали зривати з них захисні медичні маски. Втихомирити нападниць правоохоронцям вдалося, одягнувши на них кайданки», — розповідає пресслужба.

Одній із правопорушниць — 31 рік, другій — 36. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Поліція звернулася до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відносно водія складено адмінпротокол за статтями 126 і 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300