Які платні послуги надає Ірпіньводоканал (відео)

Комунальне підприємство «Ірпіньводоканал», окрім обов’язкової ліцензійної діяльності, надає ще майже два десятки різноманітних платних послуг. Які з них мешканці Приірпіння замовляють найчастіше – дізнавалися журналісти ITV.

Викачуванням вигрібних ям Віктор займається мало не щодня. Це одна із платних послуг, яку серед інших надає «Ірпіньводоканал».

НАДІЯ ДРОГАН, ЖУРНАЛІСТКА: 

«Ох і не проста, напевно, ця справа – повигрібати за нами результати нашої життєдіяльності. Не просто це робити. Так?»

ВІКТОР, ВОДІЙ АСЕНІЗАЦІЙНОЇ МАШИНИ КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»: 

«По-різному виходить. Вже 30 років на водоканалі працюю». 

Віктор каже, це – легкий випадок асенізації. Рідину вибрали, на дні залишаються лише камінці. А буває дно настільки замулене, що така машина, як ця, зарадити не може. І тоді доводиться застосовувати важку артилерію — мулосос і бригаду з гідродинамічною машиною.

МИКОЛА РАЧИНСЬКИЙ, ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА КП  «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»:

«Буває мул до середини ями доходить. У таких випадках ми використовуємо мулосос. Там більший об’єм бочки, потужніший насос. Бригада приїжджає з гідродинамічною машиною, розмиває яму, робить рідку кашу і її витягує насосом».

А  ось цей кран не менше затребуваний, ніж асенізаційна машина. У багатьох випадках його не може замінити жодна інша спецтехніка. Як от, наприклад, зараз довелося витягувати труби із 80-метрової свердловини. Але є багато й інших причин для виклику такої техніки.

МИКОЛА РАЧИНСЬКИЙ, ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА КП  «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»: 

«Якщо треба перекладати приватні мережі. Тобто, коли людям треба допомога. Треба щось важке, габаритне підняти. У таких випадках до нас звертаються як підприємства, так і фізичні особи. І на договірних засадах надаємо ці послуги».

Багатьом, мабуть, доводилося бачити і ось цей автомобіль – аварійна КП «Ірпіньводоканалу». Це і є та сама гідродинамічна промивна машина. І коли вона їде, знаємо, десь трапилась аварія. На водоканалі кажуть, мережі забиваються дуже часто. І під гідравлічним тиском ця техніка може прочистити будь-які труби.

МИКОЛА РАЧИНСЬКИЙ, ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»: 

«На цю машину дуже великий попит. Ця машина обслуговує не тільки міські мережі великого діаметру, ця машина обслуговує також приватну територію».

Ніколи відпочивати і екскаваторникам. Ось цей гарненький тракторець – багатофункціональний. Він виконує широкий спектр робіт. Це – екскаватор-навантажувач, а отже може не лише копати, а й  навантажувати. Загалом «Ірпіньводоканал» надає майже два десятки різноманітних платних послуг. Щоб дізнатися більше або ж довідатися їхню вартість телефонуйте за номером 068 712 80 13.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300