В Ірпені стартував дитячий футбольний турнір «Irpin Cup» (відео)

Юні зірки футболу вкотре заполонили Ірпінь. На стадіоні Університету державної фіскальної служби України стартував міжнародний футбольний турнір «Irpin Cup». Цього разу – серед дітей 2010 року народження. 

У цьогорічному турнірі взяли участь 10 команд з Київської та Черкаської областей. Дехто приїхав на ірпінський турнір уперше. А хтось навідується сюди вже за старою доброю сімейною традицією. І почувається як удома. 

Денис Кутаков, капітан команди ФК «Броварія» (Бровари): 

«Сьогодні ми дві гри виграли, сподіваємося так само і завтра зіграємо. Сьогодні була дуже згуртована гра. Всі грали один за одного». 

Денис Бодалов, гравець ФК «Броварія» (Бровари):

«Перша гра була хороша, а у другій ми грали так собі, тобто ми виграли, але грали розслаблено».

Василь Чернявський, журналіст:  

«А що, буває так, що футболісти грають розслаблено?» 

Денис Бодалов, гравець ФК «Броварія» (Бровари):

«Просто суперник був дуже легкий».  

Дмитро Кутаков, тренер ФК «Броварія» (Бровари): 

«Ну, мабуть вони відчули, що можуть десь величаво у якихось моментах ставитись до суперника, коли завершують атаку. Могли в принципі гру завершити із більш кращим результатом, але 5:1, я думаю, теж непогано для першого ігрового дня, як для розкачки».   

Вперше до Ірпеня завітала команда ДЮСШ з Умані. І, не зважаючи на програш, стала фаворитом.  Через самовідданість та щирість гравців. 

Василь Чернявський, журналіст:  

«Як тобі футбол по-ірпінськи?» 

Артем Костенко, гравець ДЮСШ «Умань»: 

«Дуже важкий. Був один гравець, який від мене відривався завжди».

Василь Чернявський, журналіст:  

«Але ти його наздоганяв-таки?» 

Артем Костенко, гравець ДЮСШ «Умань»: 

«Не наздоганяв, дуже важко було його наздогнати. Я вважаю, що це я приніс два голи своїй команді». 

Геннадій Лісовий, старший тренер відділення футболу Уманської ДЮСШ: 

«Виклались на процентів 120, бо спека неймовірна, стояти важко. Не знаю як діти взагалі грають, в принципі. По грі взагалі претензій до них нема ніяких, і самовіддача прекрасна».

Спека і справді була неймовірна. Але жага до перемоги долала будь-які погодні умови. Адже чемпіонами не народжуються, а стають. Навіть якщо на початку не мають точної стратегії досягнення успіху.  

Ярослав Гуров, гравець ФК «Боярка»: 

«Стратегії особливої нема, все складається за мить до моменту. Але в основному це видно по розминці, як команда розминається, які в неї удари і так далі…». 

Ігор Рудюк, старший тренер Боярської ДЮСШ:

«В будь-якому випадку я завжди задоволений їхніми іграми, тому що діти в такому віці викладаються по максимуму. Єдине, що була купа помилок. Але всі ці похибки ми розбираємо під час тренувального процесу. Головна задача на турнірі – приїхати, відіграти велику кількість матчів, зробити власні помилки, повернутись додому – розібрати їх, і рухатись далі». 

Загалом турнір триватиме три дні. За ірпінську команду можна буде повболівати фінального дня у четвер. Організатори обіцяють, що додому без медалей не повернеться жоден гравець. А переможців очікують сертифікати на придбання спортивної форми відомого бренду «Kelme».  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300