Вихованці ірпінської школи Фонду «Реал Мадрид» перебувають в Іспанії (фото)

Imgonline Com Ua Compressed Lofkzghu9uxuv

Делегація вихованців соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» із Ірпеня, Тернополя й Хмельницького перебуває в Іспанії. Ірпінську школу представляють 10 дітей.

На початку п’ятиденного візиту гості з України відвідали середземноморське узбережжя та присвятили цілий день знайомству з іспанською столицею.   

«Побували на морі в Аліканте і провели неймовірний день у Мадриді — місті нашого найулюбленішого футбольного клубу! Цілий день дуже цікавих екскурсій, наробили купу фоток, буде що розказати та показати друзям та рідним в Україні!» – розповідається на фейсбук-сторінці співзасновника українських шкіл Фонду «Реал Мадрид» – громадської організації «Епіцентр дітям».

Далі бенефіціари соціально-спортивних шкіл прибули в тренувальне містечко «Сьюдад Реал Мадрид» («Вальдебебас»). Площа комплексу – 1,2 млн м². Він включає 12 футбольних полів і два стадіони. Це тренувальна база для дитячих і юніорських команд «Реалу», а також для другого складу клубу та для жіночої команди. Також на території комплексу розташована молодіжна академія «Реалу» «Ля Фарбіка».

У спортивному містечку українських дітей зустріли керівники Фонду «Реал Мадрид», які подарували юним спортсменам брендовані сувеніри. Зі свого боку гості з Ірпеня передали привезені з собою сувеніри для музею Фонду. Також була організована зустріч із футбольною зіркою – колишнім гравцем «Реалу» Роберто Карлосом. Усі охочі отримали автографи та зробили фото зі знаменитістю.

Для вихованців соціально-спортивних шкіл із України провели тренування під керівництвом іспанських наставників. Граючи в рухливі ігри, діти опановували нові навички.

Нагадаємо, перед від’їздом вихованців ірпінської школи Фонду «Реал Мадрид» в Іспанію з ними зустрівся директор Інвестиційної групи «Molodist» Володимир Співак. Він привітав дітей та вручив їм корисні подарунки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300