У центрі Ірпеня запрацював світлофор нового зразка (відео)

Яскравий, стильний, сучасний. Так виглядає перший в Ірпені світлофор нового зразка, обладнаний світлодіодами по всій конструкції та освітлювальною LED-бруківкою внизу. Його встановили на перехресті вулиць Соборної й Тургенєвської. Саме тут чи не найбільший у місті потік транспорту та рух пішоходів.

Ірина, мешканка Ірпеня:
«З дітками ходити набагато безпечніше. Ми тепер самі добре бачимо світло, і, я сподіваюся, наші водії теж будуть його бачити. Дякую відповідальним людям, хто зробив таку чудову інновацію в нашому місті».

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Тут дві школи – перша і друга – дуже багато дітей переходить і дуже великий потік автотранспорту. Стояло завдання – зробити, щоб тут було якомога безпечніше для наших дітей. І звичайно, друге завдання, яке я поставив – щоб було красиво, по-європейськи. І я вважаю, що на сьогоднішній день нам це вдалося – поєднати і безпеку, й красу».

Над цим світлофором працювали понад пів року. Автоматичну дугоподібну конструкцію замовляли прямісінько з Туреччини. Над її встановленням та підключенням працювала компанія «Комплексні інженерні системи».

Сергій Палеолог, директор ТОВ «Комплексні інженерні системи»:
«Усе, що планувалося, ми все збудували – це світлодіодні консолі, світлодіодна бруківка, світлофорне регулювання, знаки».

Підключити світлофор допомогли працівники комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь»».

Сергій Скрипник, директор КП «УЖКГ «Ірпінь»», депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя»:
«Наше підприємство допомогло з підключенням до електропостачання. Це безпека як для пішоходів, так і для водіїв. І це дуже приємно, що саме в моєму п’ятому окрузі з’явився такий об’єкт».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
     

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300