Остап Ступка запрошує на «Шлях до успіху» в Ірпінь

7 квітня у Центральному будинку культури Ірпеня відбудеться IV всеукраїнський фестиваль «Шлях до успіху». До міста приїдуть дитячі театральні колективи з Київщини, Харкова та Запоріжжя. Учасники фестивалю змагатимуться у театральних і вокальних номінаціях. Грошова винагорода за гран-прі у кожній з них складатиме 5 000 гривень. Вхід для шанувальників театрального мистецтва — безкоштовний.

Коли організатор театрального фестивалю приїжджає в гості до голови журі, не варто розраховувати на те, що розмова піде не про театр.

Остап Ступка, народний артист України

«В людей якась нова хвиля цікавості до театру, повні зали молоді. В нас – повноцінний репертуар на камерній сцені, якщо раніше п’ять вистав грали один раз на тиждень і започатковувалась камерна сцена, то зараз це повноцінний репертуар камерної сцени, а квитки неможливо дістати. Думаю, що театр ніколи не пропаде, тому що театр – це живе слово».

Тож, саме для прихильників живого слова 7 квітня в Ірпені відбудеться IV всеукраїнський фестиваль «Шлях до успіху».

Остап Ступка, народний артист України

«Хочу все молоде покоління закликати взяти участь у фестивалі «Шлях до успіху», який починається в славному місті Ірпінь»

До міста приїдуть театральні колективи з Київщини, Харкова та Запоріжжя. Учасники фестивалю змагатимуться у театральних і вокальних номінаціях. Грошова винагорода за гран-прі у кожній з них складатиме 5 000 гривень.

Остап Ступка, народний артист України

«Треба йти вперед, недарма фестиваль називається «Шлях до умпіху», якщо будете брати участь у фестивалі, то успіх вам гарантований».

Успішно проведений день гарантований і глядачам, які планують неділю 7 квітня присвятити фестивалю. Тим більше, що вхід для мешканців Ірпеня – безкоштовний.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300