Володимир Карплюк закликав ірпінців поки що не повертатися додому (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 12 09t184513.012

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до евакуйованих жителів Ірпінської громади з проханням поки що не повертатися додому.  

«Шановні мешканці Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Діброви, Козинців! Після появи новини про те, що Ірпінь звільнено, ми отримали масу дзвінків із приводу того, чи можна вже повертатися додому. Я закликаю всіх: відкиньте цю ідею дуже-дуже далеко. В Ірпені й населених пунктах поруч із Ірпенем на сьогоднішній день дуже небезпечно, повертатися в жодному разі не можна. Це буде загроза для вашого життя і життя ваших родин», – наголосив Карплюк.

За його словами, небезпека пов’язана як із обстрілами, так і з залишеними ворогом мінами.

Голова Інвестради відзначив, що передчасне повернення жителів сковуватиме дії українських військових і тероборони.

«Як тільки буде якась інформація, пов’язана з тим, що можна повертатися додому, ми обов’язково вам про це додатково повідомимо. А зараз я дуже прошу, щоб ми всі не заважали працювати нашим Збройним силам, нашій територіальній обороні, які героїчно щодня роблять усе для того, щоби наше місто дійсно було безпечним. Залишайтеся в тих безпечних місцях, де ви знаходитеся і вірте разом із нами в те, що Україна переможе!» – закликав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, раніше міський голова Олександр Маркушин повідомив про звільнення Ірпеня від російських окупантів.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300