Ірпінська делегація домовилася в Парижі з французькими мерами про створення робочої групи з відбудови Ірпеня

Photoeditorsdk Export

Мер Ірпеня Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк і координатор ірпінського Гуманітарного штабу Петро Щербина домовилися з Асоціацією мерів та президентів міжгромад Франції про створення робочої групи, яка опікуватиметься відбудовою Ірпеня. Про це Карплюк повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Сьогодні у рамках робочого візиту в Париж із Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним та координатором Гуманітарного штабу Ірпеня Петром Щербиною провели перемовини з представниками Асоціації мерів Франції та президентів міжгромад – президентом Асоціації Давідом Ліснаром, керуючим директором Еріком Верлаком та начальницею відділу комунікацій та партнерства Марі-Елен Галін. Розповіли і показали наглядно масштабні руйнування, яких зазнав наш Ірпінь внаслідок рашистської агресії. Наші співрозмовники були шоковані. У підсумку домовилися про створення робочої групи щодо відбудови об’єктів соціальної та житлової інфраструктури Ірпінської громади», – розповів Володимир Карплюк.

Нагадаємо, вчора Олександр Маркушин і Петро Щербина обговорили з українським послом у Парижі Вадимом Омельченком можливість отримання від Франції допомоги у відбудові Ірпеня


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300