У парку «Покровський» в Ірпені відновилися музичні вечори (відео, фото)

Photoeditorsdk Export

У парку «Покровський» в Ірпені відбувся перший у цьому сезоні музичний вечір. Перед містянами виступив квартет саксофоністів Національної філармонії України.

«Цього разу у парку «Покровський» у нас не було традиційних для минулорічного сезону стільців, та й звукопідсилюючу техніку для концерту нам люб’язно надала Ірпінська дитяча школа мистецтв імені М. Вериківського. Усе наше майно для проведення заходів згоріло разом зі знищеним, але нескореним Центральним будинком культури. Але ж коли ми об’єднуємось, то усе виходить. Саме тому на СМУ лунала жива музика – як символ нашого незламного духу та надія на швидке відродження Ірпеня. А ще я побачила багато ваших посмішок. Значить, ми не дарма організували цей літній вечір для вас», – написала на своїй сторінці у фейсбуці депутатка Ірпінської міськради, керівниця відділу культури, національностей і релігій Євгенія Антонюк.

Вона зауважила, що вечір відбувся «за підтримки ЗСУ, територіальної оборони Ірпеня на чолі з Олександром Маркушиним та усіх, хто наближає нашу перемогу».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300