Компанія SOCAR приєдналася до відбудови Ірпеня (відео)

Photoeditorsdk Export (1)

Згідно з домовленостями між Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним і керівництвом компанії «SOCAR Energy Ukraine» підприємство долучилося до відбудови Ірпеня. Зокрема, в рамках проєкту «SOCAR. Україна. Разом» компанія фінансує відновлення зруйнованої покрівлі Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої, а також заміну вікон і дверей у приміщенні освітнього закладу. Крім того, за підтримки «SOCAR Energy Ukraine» буде проведено низку робіт із благоустрою парку Дружби імені Заріфи Алієвої. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«SOCAR пропонує руку допомоги місту Ірпінь. Ми профінансуємо ремонт школи № 12 та водопостачання парку імені Заріфи Алієвої», – зазначив директор мережі SOCAR Ігор Орлов.

Як зазначається в повідомленні, мер Ірпеня Олександр Маркушин наголошує, що багато будинків, шкіл та дитсадків міста потребують реконструкції, і для цього потрібен великий ресурс та допомога партнерів.

«Ірпінь закликає всі підприємства в різних напрямках бізнесу долучитися до відновлення нашого прекрасного міста. Ми пропонуємо вам, щоб імена ваших підприємств на все життя були викарбувані в історії нашого Ірпеня», – цитує пресслужба голову Інвестиційної ради міста Володимира Карплюка.

Нагадаємо, домовленості про участь «SOCAR Energy Ukraine» у відновленні Ірпеня було досягнуто під час зустрічі Олександра Маркушина з генеральним директором компанії Ельчином Мамедовим.

Як повідомлялося, нещодавно голова Об’єднаної діаспори азербайджанців України (ОДАУ) Хікмет Джавадов відвідав Ірпінь і обговорив із Олександром Маркушиним участь азербайджанської діаспори у відновленні міста. Зокрема, лідер ОДАУ взяв на себе пошук фінансування для реконструкції дитсадка «Бджілка». Крім того, почесний голова ОДАУ Огтай Ефендієв надав допомогу в ремонті пошкодженої обстрілами будівлі відділу поліції Ірпеня.

Довідка

«SOCAR Energy Ukraine» – представництво в Україні Державної нафтової компанії Азербайджану – це мультибрендовий комплекс, який об’єднує роздрібну мережу АЗК, велику й дрібну оптову торгівлю всіма видами пального та імпортного природного газу, а також власну логістичну систему. Компанія «SOCAR Energy Ukraine» представлена в 11 областях України. Клієнти можуть скористатися послугами 57 АЗС із зручною інфраструктурою навколо, яка включає маркети, ресторани, безкоштовний Wi-Fi, зарядки для смартфонів, вбиральні, зокрема інклюзивні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300