Реклама

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйнований будинок родини Заболитних

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйнований будинок родини Заболитних

Фонд відновлення Ірпеня поділився відеоісторією про будинок родини Заболитних, що знаходиться у провулку Київський 23 — UA/ENG.

«Будинок 149 квадратних метрів в місті Ірпінь, в якому проживала велика і дружня родина. В 80-х роках батько та мати господаря купили цей будинок та з кожним роком його відновлювали, потім Григорій Михайлович зі своєю вже родиною будував і облаштував свою родину оселю. За декілька місяців до війни вже з донькою і онуками доробили все до ладу і раділи сімейним моментам. Більш за все раділи діти, бо у кожного були свої окремі кімнати, де були тільки їх такі важливі речі», — розповіли у Фонді відновлення Ірпеня.

Після вторгнення російських військ, в результаті попадання ворожого снаряду знищено повністю будинок, спалена велика альтанка, а також повністю знищено будинок, який будував брат.

Допомогти родині можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою «Родині Заболитних».

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені зруйнованим помешканням родин ОвдейчуківЛєско,  КушнірівВдовенківЛозових,  НовицькихЖуковських,  БулічівМиронових,  Ярових,  Бондарчуків і  Дяченків.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!