Ірпінчанка Ірина Карпенко представить Україну на всесвітньому конкурсі краси

Photoeditorsdk Export (3)

Актриса й режисерка, засновниця ірпінської Студії театру та кіно «Ромео і Джульєтта» Ірина Карпенко представлятиме Україну на світовому конкурсі «Місіс Європа Земна Куля 2022» («Mrs. Europe Globe 2022»).

«Мені випала велика честь і відповідальність представляти мою рідну країну на Всесвітньому конкурсі «Mrs. Europe Globe 2022». Сьогодні Україна перебуває у дуже важкому становищі, у боротьбі за свою незалежність та демократію. Намагаючись відстояти свої принципи, ми хочемо показати всьому світові свою культуру, традиції та красу української душі. Ми дуже вдячні за те, що мільйони людей у всьому світі об’єднуються з метою допомогти нашій країні як на політичній арені, так і у спортивному та культурному напрямках. Я обіцяю, що робитиму все, що в моїх силах, щоб допомогти моєму народу повернути Мир на нашу землю. Прошу підтримати мене, і, об‘єднавши всі наші зусилля, ми скажемо на великій сцені Світу, що ми незалежна, вільна країна з незламним характером і багатовіковою культурою!» – зазначила Ірина Карпенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона пообіцяла, що в разі перемоги всі отримані кошти віддасть на допомогу талановитим дітям та відновлення культурної спадщини України.

Нагадаємо, у 2018 році Ірина Карпенко завоювала титул «Місіс Ірпінь», а наступного року була фіналісткою національного конкурсу «Краса країни». Зараз Ірина живе і працює в Нью-Йорку, де відкрила філію ірпінської Студії «Ромео і Джульєтта».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300