Ірпінські каратисти зібрали врожай нагород на престижних змаганнях в Україні й Чехії

Photoeditorsdk Export 2022 02 21t153829.084

Упродовж вихідних днів представники ірпінського клубу кіокушинкай карате «Санчін» завоювали призові місця на масштабному міжнародному турнірі в Празі, а також на чемпіонаті України та на всеукраїнському й відкритому міському турнірах у Житомирі. Про це повідомила керівниця й тренерка клубу Ірина Петренко.

У турнірі «Fullcontact Karate Prague Open 2022» у столиці Чехії брали участь шість спортсменів із Ірпеня. Ростислав Гай, Мілана Ощепкова й Олександр Баєр здобули золоті медалі, Михайло Бєлкін – срібну та Анастасія Неграй – бронзову. «Трішечки не вистачило до призового місця Лізі Деркач», – зазначила тренерка.

У командному заліку представники клубу «Санчін» вибороли п’яте місце. Загалом у змаганнях брали участь 60 команд із 15 країн світу (близько 300 спортсменів).

За результатами національної першості в Житомирі в розділі куміте чемпіоном України серед чоловіків у ваговій категорії 75–85 кг став спортсмен із клубу «Санчін» Ілля Сергієнко. Він увійшов до складу збірної команди України, яка на початку квітня виступатиме на чемпіонаті Європи в Польщі.

На Всеукраїнському турнірі в розділі куміте серед юнаків та юніорів, який проходив одночасно з «дорослим» чемпіонатом, успіху домоглися троє юних ірпінців: Тимур Богач та Ірина Кавун здобули золото, а Юлія Чорна – бронзу. Їхній колега по команді Артем Хаб’юк показав четвертий результат.

Крім того, ірпінські каратисти взяли участь у відкритому чемпіонаті Житомира та здобули четверте командне місце. В індивідуальному заліку відзначилися Степан Шевельский, Мар’яна Хряпак (перше місце), Іван Булик, Андрій Репа, Лев Міщенко, Данило Бихкало, Марк Гриньов (друге місце), Данило Панченко, Кирило Шарудило, Артур Дацишин і Микола Лаптєв (третє місце).

Нагадаємо, в жовтні минулого року 10 вихованців клубу «Санчін» вибороли призові місця на чемпіонаті України серед молодших юнаків та дівчат, у грудні – 14 медалей на всеукраїнському турнірі серед юнаків та дівчат. У листопаді 2021 р. спортсмени клубу завоювали п’ять медалей (дві золоті, одну срібну й дві бронзові) на чемпіонаті світу в Польщі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300