Лідію Михальченко та Андрія Мітченка нагородили медалями «За заслуги перед містом Ірпінь»

243928713 3210485295904637 7742858327690634263 N

Напередодні Дня міста медалями «За заслуги перед містом Ірпінь» були нагороджені заступниця міського голови Лідія Михальченко та виконавчий директор компанії «Ecosoft» Андрій Мітченко. Нагороди вручив сьогодні на сесії міськради мер Ірпеня Олександр Маркушин.  

Лідія Михальченко працює в Ірпені понад чотири десятиліття. Починала трудову діяльність у 1980 р. в Ірпінському відділі соціального забезпечення, очолювала структури Пенсійного фонду України в Ірпені та Києво-Святошинському районі, має 15-річний досвід успішної роботи на посаді заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Андрій Мітченко очолює компанію, яка є одним із найбільших платників податків до бюджету Ірпінської громади та зразком соціально відповідального бізнесу. Зокрема, торік під час реконструкції інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні «Ecosoft» за власний рахунок установив там систему очищення води, профінансував встановлення вікон і дверей та неодноразово передавав лікарні захисні маски й антисептик. Крім того, компанія сформувала спільне з учасниками бізнес-спільноти «CEO Club Ukraine» замовлення на захисні костюми, маски й рукавички для медзакладів, і Андрій Мітченко передав інфекційному відділенню Ірпінської лікарні 200 захисних костюмів для лікарів. Також «Ecosoft» забезпечив ірпінські школи сучасним обладнанням для очистки води. Компанія постійно підтримує спортивні заходи, які проводяться в місті й регіоні, зокрема велопробіги та змагання з мотокросу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300