Реклама

Наступного тижня ірпінські школярі навчатимуться дистанційно

Photoeditorsdk Export 29

Протягом наступного тижня учні загальноосвітніх закладів Ірпінської громади навчатимуться дистанційно. Про це повідомило міське управління освіти і науки, посилаючись на рішення обласної та місцевої комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Враховуючи рішення позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.10.2021 р., рішення місцевої комісії з питань ТЕБ та НС від 28.10.2021 р., з метою виконання навчальних планів та програм прийнято рішення про організацію освітнього процесу для учнів 1–11-х класів закладів загальної середньої освіти з 1 листопада по 5 листопада 2021 року з використанням технологій дистанційного навчання», – йдеться в повідомленні.

В управлінні відзначили, що «на території Ірпінської міської територіальної громади спостерігається різке підвищення рівня захворюваності на COVID-19 та збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників і здобувачів освіти».

«За останній тиждень у громаді міста виявлено 584 нових випадки захворювання на COVID-19. Всього за жовтень 2021 року захворіло 1220 осіб. Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Київській області з 00.00 годин 30 жовтня 2021 року встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки», – наголошується в повідомленні.

Управління освіти закликало батьків учнів із розумінням поставитися до ситуації, яка склалася, «адже це є найоптимальніший варіант на сьогоднішній день».

Нагадаємо, як повідомив раніше Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, протягом жовтня захворюваність на COVID-19 в Ірпінській громаді зросла в три з половиною рази, а від початку осені від коронавірусу померло більше 80 мешканців Приірпіння.

                                                                                          
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама