В Ірпені озеленили ще один куточок

Photoeditorsdk Export 2019 10 28t121644.745

Десяток лип і три десятки кущів спіреї висадили наприкінці минулого тижня біля будинку №5 на вулиці Ярославській в Ірпені. Акцію озеленення очолювали перший заступник міського голови Олександр Маркушин та депутат міськради від цього округу Олександр Пащинський.

«У нашому дворі був присутній чудовий командний дух! Вiд iменi мешканцiв нашого будинку по вулицi Ярославськiй хочу подякувати Олександру Маркушину, Олександру Пащинському та Олексію Зінкевичу за те, що ви вiдкритi до дiалогу та доводите усi нашi домовленостi до наглядного результату. Це i капiтальний ремонт даху, i реконструкцiя нашої прибудинкової територiї, i замiна вiкон на сходових клiтинах. А висадка дерев та кущiв надала затишку нашiй прибудинковiй. Впевнена, що Ви теж, як i я, бачили цi щасливi очi наших мешканцiв рiзних поколiнь», – написала в соцмережі жителька будинку.

Нагадаємо, в Ірпені триває масштабна кампанія з озеленення міста. 25 жовтня на вул. Миру Олександр Маркушин та місцевий депутат, керівник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ міської ради Андрій Літвинов також висадили 10 лип.

У той же день Олександр Маркушин відвіз ще 10 лип у Коцюбинське та посадив їх у парку разом із в. о. селищного голови Сергієм Данішем і коцюбинчанами.

Озеленення Ірпеня розпочалося 6 жовтня: з нагоди Дня охорони навколишнього середовища Ірпінська міськрада та партія «Нові обличчя» організували висадку понад сотні дерев і кущів у парку Незнайка та на вул. Ярославській. 11 жовтня на вул. Соборній (на ділянці від вул. Гагаріна до вул. Пушкінської) посадили 25 лип, 17 жовтня майже 30 нових дерев з’явилося на початку Соборної, а наступного дня півтора десятка платанів висадили на вул. Заріфи Алієвої.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300