В Ірпінь приїхали музиканти легендарного ірландського рок-гурту «U2» (відео, фото)

Photoeditorsdk Export

Сьогодні в Ірпені приймали гостей із Ірландії – вокаліста й гітариста легендарного рок-гурту «U2» Пола Г’юсона (Боно) та Девіда Еванса (Еджа). Вони приїхали зі словами підтримки та пропозицією про допомогу.

«Обговорили можливість проведення благодійних концертів гурту для збору коштів на відбудову інфраструктури Ірпеня, зокрема нашого Будинку культури. Неймовірно приємно відчувати підтримку всього світу і таких людей! Дякуємо!» – написав у фейсбуці після зустрічі з музикантами Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Як повідомлялося, сьогодні в Ірпені також побували Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, Президентка німецького Бундестагу Бербель Бас та Президент парламенту Норвегії Масуд Гаракхані.

Нагадаємо, після звільнення Ірпеня місто відвідали Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш, Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебреїсус та ціла низка очільників і представників парламентів та урядів європейських країн, зокрема Швейцарії, Данії, Німеччини, Польщі, Чехії, Румунії, Литви, Латвії, Естонії, Північної Македонії, Грузії, Молдови.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300