Реклама

В облдержадміністрації високо оцінили роль керівника Ірпінської лікарні в боротьбі з епідемією на Київщині

Photoeditorsdk Export 2021 04 23t132951.753

Завдяки професіоналізму й наполегливості керівника Ірпінської лікарні Антона Довгопола цей медзаклад став одним із опорних пунктів лікування хворих на Covid-19 у Київській області. Про це заявила директорка Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олена Єфіменко.

«Рік тому відкрили оновлене інфекційне відділення Ірпінської ЦМЛ. Лише за три тижні стара будівля, що раніше була схожа на сарай, перетворилася на сучасний медзаклад, оснащений усім необхідним для якісного лікування хворих на Covid-19. Дякуючи підприємцям, керівникам громад, керівництву КОДА, головному лікарю Ірпінської центральної міської лікарні Антону Довгополу, який завдяки своєму професіоналізму і наполегливості зробив Ірпінь одним із опорних пунктів Київщини з лікування хворих на Covid-19», – зазначила Єфіменко на своїй сторінці в соцмережі.

Світлини з допису Олени Єфіменко

Нагадаємо, як повідомляв Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, протягом року, що минув від моменту відкриття реконструйованого інфекційного відділення Ірпінської лікарні, там врятували близько тисячі хворих: майже 900 пацієнтів були під’єднані до джерела кисню та ще 80 – підключені до апаратів штучної вентиляції легень. На сьогодні в медзакладі є 100 ліжкомісць для лікування пацієнтів із коронавірусом: 40 – в оновленому корпусі інфекційного відділення та 60 – у капітально відремонтованих і переоснащених палатах терапевтичного відділення. Лікарня має 19 апаратів ШВЛ, до кожного ліжка підведено кисень. Місяць тому в закладі запрацювала автономна киснева станція. Допомогу хворим на Covid-19 надають понад 70 медпрацівників.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама