Володимир Карплюк показав внутрішні роботи в інфекційному відділенні Ірпінської лікарні (відео)

Photo75

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк провів відеоекскурсію всередині приміщення інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні, де відбувається реконструкція.

«Сьогодній — сьомий день виконання робіт. Трішки відео зсередини. Ви бачите, що вже обшили гіпсокартоном абсолютно всі приміщення. Більше того, в переважній більшості кімнат, блоків уже встановлені нові двері. Хлопці приступили до плиточних робіт у коридорі, так само виконуються роботи з облицювання плиткою в самих блоках. Кожен блок має окрему вхідну групу, доступ із коридору і окремий індивідуальний вихід на вулицю. Кожен блок обладнаний туалетом і душем», — розповів Карплюк.

Він також звернув увагу глядачів на мідну металеву трубку, яка простягається під стелею уздовж коридора. «Це майбутній кисень, який заходитиме в кожен блок, кожну палату», — пояснив голова Інвестради.

«Хто бачив, що тут було сім днів тому, той розуміє, який обсяг робіт виконаний на сьогоднішній день», — підсумував Карплюк.  

Нагадаємо, вчора Володимир Карплюк і перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин, які особисто контролюють хід реконструкції інфекційного відділення, відзвітували про результати шести днів робіт.

Раніше перший заступник мера Ірпеня розповів, що Ірпінська міська влада та місцеві підприємці виділили на капітальний ремонт і оснащення відділення більш ніж 7 млн грн. Також відбувається збір коштів на придбання мобільного рентген-апарату. Олександр Маркушин відзначив, що до реконструкції долучилися органи місцевого самоврядування Ворзеля, Коцюбинського й Бучі, 800 тис. грн виділив ПрАТ «Ветропак Гостомельський склозавод». За його словами, в оновленому інфекційному відділенні буде 12 апаратів штучної вентиляції легенів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300