Вийшла у світ книга прози випускниці Ірпінського академічного ліцею Ольги Камінської

Photoeditorsdk Export 2021 07 12t171549.142

Вийшла у світ книга художньої прози цьогорічної випускниці Ірпінського академічного ліцею Ольги Камінської «Театр тіней». До неї увійшла однойменна повість і сім оповідань та новел. Крім того, авторка сама проілюструвала видання.

Фентезійний за жанром і психологічно-філософський за змістом твір «Театр тіней» уже отримав високі оцінки відомих літераторів.

«»Театр тіней» Ольги Камінської, можна сказати, є своєрідним «Солярісом» навпаки – до того ж, «Солярісом» не Лемовим, а Тарковського… Попри певний фантазійний антураж «Театру тіней», головний конфлікт повісті – пошук у собі справжніх, не примарних основ для життя – звучить навдивовижу реалістично і зріло», – написав у передмові до книги знаний український письменник Любко Дереш.

«Яким було моє здивування, коли дізналась, що повістярці глибокого психологічно-філософського твору Ользі Камінській…  лише шістнадцять!.. Запам’ятайте це ім’я — Ольга Камінська. У цієї світлої душі велике майбутнє!» – відзначила авторка 16 книг, членкиня Національних спілок письменників і журналістів України Валентина Семеняк.

Нагадаємо, у травні цього року Ольга Камінська отримала спеціальну відзнаку на Міжнародному літературному конкурсі есе і новел «WorkStory: робота у фокусі літератури». Високу оцінку журі отримала новела юної літераторки «Покликання», яка увійшла до книги «Театр тіней». Цей твір буде також опублікований у липневому номері журналу української діаспори у США «Ukrainian people», який виходить у Чикаго.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300