Ірина Коляденко привітала з Днем знань ліцеїстів і студентів коледжу в Ірпені

Photoeditorsdk Export 2021 09 01t184830.396

Бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка Європи та віце-чемпіонка світу з вільної боротьби Ірина Коляденко привітала з Днем знань учнів Ірпінського академічного ліцею та студентів Ірпінського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також їхніх викладачів і батьків. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат міської ради Антон Головенко.

«Я дуже хотів, щоб наші дітки отримали справжні позитивні емоції, тож домовився зі спортивною зіркою Ірпеня Іриною Коляденко, щоб вона привітала наших учнів! Діти та й дорослі були у захваті від мотиваційного виступу Ірини. На щастя, відомі спортсмени у них викликають більш позитивні емоції, ніж політики :). Я це чудово розумію, і це круто», – написав депутат.

У свою чергу, він поздоровив усіх учасників свята від імені керівництва міста і команди «Нових Облич». «Дуже сподіваюсь, що в цьому році навчання буде продуктивнішим, ніж у минулому. Ну, як мінімум від міста ми будемо робити для цього все можливе. Приїхав не з порожніми руками. Для Ірпінського академічного ліцею та ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» закупив годинники, які стануть в пригоді як вчителям, так і учням», – зазначив Головенко.

Нагадаємо, Ірина Коляденко 4 серпня ц. р. завоювала бронзову медаль на літніх Олімпійських іграх у Токіо. 17 серпня Президент України Володимир Зеленський вручив Ірині орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а її тренеру Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». 

                                                                                                       
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300