Олександра Маркушина привітали з днем народження закордонні побратими Ірпеня (відео)

278140945 301830332105328 2969352050654162761 N

Ірпінського міського голову Олександра Маркушина, який відзначав учора день народження,  привітали бургомістр німецького міста Борни та голова Алітуського району Литви, з якими Ірпінь має побратимські стосунки.

«Сьогодні день народження мого друга Олександра Маркушина, мера нашого українського міста-побратима Ірпеня. Я, звичайно ж, привітала його у відеочаті та побажала всього найкращого. Після нападу російських військ в Ірпені видно неймовірні руйнування. Щоб відбудувати Ірпінь, аби він став таким, яким я його знаю, знадобиться багато років і чимало коштів. Ми допоможемо в цьому, це точно!» – написала на своїй сторінці у фейсбуці бургомістр Борни Сімоне Людтке.

«Шановний пане Олександре Маркушин, міський голово Ірпеня! Вітаю Вас із днем народження та передаю найкращі побажання від усіх жителів Алітуського району. Міцного здоров’я, витримки, сил і мирного неба! – йдеться в поздоровленні очільника району Альгірдаса Врубляускаса. – Наші муніципалітети є партнерами з 2009 року. Я дуже ціную ваш досвід, вашу мужність і силу в захисті Ірпеня від окупантів. Слава Україні! Героям слава!»

Своє відеопривітання меру Ірпеня надіслали також члени муніципальної ради Алітуського району Гінтарас Хшенавічюс і Даніелюс Якубавічюс та представник соціальної служби Сігітас Карлонас.

Нагадаємо, у вівторок громада Алітуського району Литви передала Ірпеню автомобіль швидкої допомоги, заповнений медикаментами. 

Як повідомлялося, Олександр Маркушин висловив подяку за численні привітання мешканцям Ірпінської громади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300