Інвестиційна група «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Атмосфера» у Вишневому (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 31t184831.695

У житловому комплексі «Атмосфера», що будується в місті Вишневе неподалік від Києва, активно продовжуються роботи. Зокрема, в будинках №1 та №2 завершуються внутрішні оздоблювальні роботи та виконується облагородження прибудинкової території, в будинку №3 залито армопояс та розпочато цегляну кладку 7-го поверху, в секції 1.1 будинку №4 продовжується цегляна кладка, залито фундамент секції 1.2 та будинку №5. Про це повідомляє сайт компанії.

Зазначається, що ЖК «Атмосфера» – це комплекс преміум-класу, який розташований у самому центрі Вишневого, в 10 хвилинах їзди від Києва. На всій території комплексу передбачений ландшафтний дизайн, будуть облаштовані алеї для прогулянок, місця для відпочинку дорослих і дітей, а також збудовані гостьовий та наземний паркінги. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і перебуває під цілодобовою охороною й відеоспостереженням. Безумовно, як перевагу комплексу варто виділити детально продуману інфраструктуру: магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя. Для тих, кому потрібен простір для роботи й творчості, в ЖК «Атмосфера» буде створений сучасний Co-working.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні рішення та унікальні технології проєктування й створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – зазначається на сайті Інвестгрупи.

Про актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ІГ «Molodist» можна дізнатися на її сторінці в соцмережі «Instagram».

Нагадаємо, раніше компанія відзвітувала по хід будівництва житлових комплексів «Молодість»«Irpin City»«Олімп» та «Фаворит Premium».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300