Команда ITV зробила свій внесок в озеленення Ірпеня (фото)

P977

Сьогодні команда ITV долучилася до кампанії з озеленення Ірпеня. Працівники інформагентства садили яблуні, черешні й абрикоси в Парку письменників.

Участь в акції взяв майже весь колектив ITV включно зі студентами столичних вишів, які проходять стажування в агентстві в рамках обласної програми для молоді «Державотворець». Консультували й допомогали в роботі працівники комунального підприємства «Управління благоустрою міста».

Саджанці дерев безкоштовно надав Садовий центр «Пісарді».

Нагадаємо, озеленення Ірпеня розпочалося 6 жовтня: з нагоди Дня охорони навколишнього середовища Ірпінська міськрада та партія «Нові обличчя» організували висадку понад сотні дерев і кущів у парку Незнайка та на вул. Ярославській. 11 жовтня на вул. Соборній (на ділянці від вул. Гагаріна до вул. Пушкінської) посадили 25 лип, 17 жовтня на початку Соборної – майже 30 нових дерев, 18 жовтня на вул. Заріфи Алієвої – 15 платанів, 25 жовтня – 20 лип і три десятки кущів спіреї на вулицях Миру та Ярославській. Минулого тижня учні Ірпінського ліцею №3 висадили біля свого навчального закладу понад 20 платанів, а школярі із ЗОШ №2 – алею шаровидних кленів.

Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300