Реклама

У Коцюбинському затвердили селищний бюджет-2020

У Коцюбинському затвердили селищний бюджет-2020

Коцюбинська селищна рада (Київська область) сьогодні, 20 грудня, затвердила бюджет селища на 2020 рік. Загальний обсяг кошторису становить близько 30 млн грн. Про це повідомив у соцмережі в. о. селищного голови Сергій Даніш.

За його словами, бюджет розвитку Коцюбинського на наступний рік – 17 млн грн. «За ці кошти ми плануємо зробити багато корисного для нашої громади. Зокрема, передбачені гроші на капітальну реконструкцію прибудинкових територій, заміну вікон у під’їздах усіх комунальних будинків, оновлення тепломереж, ремонт доріг. Також завершимо ремонт нового корпусу дитсадка «Ластівка» на вул. Пономарьова, 2/2 та почнемо будувати комунальний садочок на вул. Коцюбинського, 6», – розповів Сергій Даніш.

Також, за його словами, запланована «реалізація кількох важливих проєктів спільно з Ірпенем». «За кошти ірпінського бюджету відбудеться капітальний ремонт їдальні школи №18 та проєктування нового корпусу цього навчального закладу. А ще наступного року відкриємо у Коцюбинському нову амбулаторію! Працюватиме вона у приміщенні колишнього медичного стаціонару на вул. Лісова, 21. Ремонт і закупівля техніки здійснюватиметься за кошти бюджету Ірпеня. Тому очікуємо насичений і результативний для Коцюбинського 2020 рік!» – написав в. о. селищного голови.

Нагадаємо, у 2019 році в Коцюбинському були замінені вікна в під’їздах уже двох десятків багатоквартирних будинків, які належать до комунального житлового фонду.

Як повідомлялося, в цьому році в Коцюбинському вперше за багато років розпочали реконструкцію тепломереж і вже замінили більш ніж третину труб. Провести повне оновлення теплотрас планують за два-три роки.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!