Володимир Карплюк привітав призерку Олімпійських ігор Ірину Коляденко з днем народження

240810516 1929579087220809 2175955562564842751 N

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, СЕО товариства «Відважних» Володимир Карплюк привітав бронзову призерку Олімпійських ігор в Токіо Ірину Коляденко з днем народження.

«Сьогодні свій День народження святкує бронзова призерка Олімпійських ігор в Токіо, титулована борчиня, гордість Ірпінської громади – Ірина Коляденко.  Сильна, витривала, цілеспрямована, талановита, а разом з тим добра, ніжна і просто чарівна – все це про Іру. Ми всі пишаємося тим, що саме Ірпінь став другою батьківщиною спортсменки і сьогодні ми маємо можливість вболівати за неї. Від імені команди партії «Нові Обличчя», а також колективів товариства «Відважних» та інвестиційної групи «Молодість» бажаю Ірині, щоб її мрії продовжували здійснюватися, а поруч завжди були надійні друзі і колеги! Міцного здоров’я, оптимізму, удачі і багато нових перемог! З Днем народження!», — написав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, 22-річна Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо 4 серпня. Ірина – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

17 серпня Президент України Володимир Зеленський вручив Ірині Коляденко орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». 

Нещодавно директор Інвестиційної групи «Molodist» і СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин нещодавно вручили Ірині сертифікат на квартиру в Ірпені. Це сталося після того, як спортсменка вирішила віддати своєму тренеру квартиру, подаровану їй напередодні головою облдержадміністрації.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300