Більшість медпрацівників ірпінської «первинки» задоволені роботою – опитування

Photoeditorsdk Export 2019 12 28t201456.136

Більшість медичних працівників Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (Київська область) задоволені своєю роботою. Про свідчать результати анонімного опитування, повідомив у фейсбук-групі «Сімейний лікар. Ірпінь» головний лікар закладу Андрій Левківський.

«Кінець року не за горами. Час підводити підсумки та робити висновки. Так, нещодавно провели анонімне анкетування серед наших працівників. Зрозуміло, що є ще над чим працювати, але радує той факт, що більшість медичних працівників задоволені в цілому роботою в нашому закладі, вважають, що працювати у нас престижно, та вони порекомендували б роботу у нашому закладі своїм близьким», – зазначив головний лікар.

Нагадаємо, в Ірпені відкривається нова амбулаторія загальної практики – сімейної медицини на вул. Білокур, 1-а, яка обслуговуватиме 10–15 тисяч жителів мікрорайону. Спочатку там будуть приймати п’ять лікарів первинної ланки, згодом їхню кількість збираються подвоїти.

Також у новому році в Ірпені планують відкрити нову амбулаторію на вул. Університетській, 2л/1 – у районі парку «Центральний». Крім того, міська влада досягла домовленості про відкриття ще однієї амбулаторії з власником приміщення в районі меблевої фабрики, в якому досі працював пункт із видачі наркозалежним метадону.

Нова амбулаторія з’явиться у 2020 році і в Коцюбинському – про це заявив в. о. селищного голови Сергій Даніш.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300