У Приірпінні й у Києві з’явилися білборди зоозахисної кампанії «Хочу додому»

Photoeditorsdk Export 2021 04 07t140817.808

У Приірпінні й у Києві з’явилися білборди зоозахисної благодійної кампанії «Хочу додому», ініційованої сайтом 04597.com.ua і Товариством «Відважних». Про це повідомив у фейсбуці засновник сайту, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя» Максим Плешко.

«Місяць тому ми з редакцією 04597.com.ua – «Сайт міста Ірпеня» за підтримки ТОВ «Відважних» запустили благодійну кампанію «Хочу додому». Її мета – прилаштувати в домівки хвостатих, які мешкають у притулку комунального Центру захисту тварин. Вчора в Києві та по регіону з’явилися борди цієї кампанії», – розповів депутат.

Він зауважив, що на одному з білбордів зображена весела й добра собака Мойва, та опублікував відео про неї.

https://www.youtube.com/watch?v=tF0K3HAteOs

«У притулку є ще три десятки різних за розміром і характером собак і котів. Всі вони привиті та стерилізовані. Усе про них знає Євгенія Мельник (начальниця ірпінської Служби захисту і лікування тварин – ред.), тел. +380973029151. Дякуємо за допомогу Володимиру Карплюку та Володимиру Співаку (керівники Товариства «Відважних» – ред.)», – додав Максим Плешко.

«04597.com.ua – «Сайт міста Ірпеня» і Товариство «Відважних»! Від імені Служби захисту та лікування тварин дякуємо вам. Вже мільйон дзвінків і бажаючих за нашими собаками! Це наша собака Мойва на фото. І вона достойна кращого. Це реальна допомога і приклад сусіднім громадам. Радію, мій Ірпінь найкращий», – відреагувала, у свою чергу, на появу білбордів Євгенія Мельник.

Як повідомлялося раніше, на сайті 04597.com.ua створено спеціальний розділ, де можна обрати собі домашнього улюбленця.

Нагадаємо, Товариство «Відважних» почало опікуватися в Ірпені ще одним зоозахисним проєктом – виготовленням і встановленням комфортабельних будиночків для безпритульних котів. Днями таке котяче помешкання з’явилося на подвір’ї будинку №80-А по вулиці Українській. Усього в рамках цього проєкту планують установити 10 будиночків.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300