Ірпінська освіта після навали варварів (відео)

Photoeditorsdk Export (4)

На телеканалі «Інтер» вийшов сюжет про те, якої шкоди завдали освітнім закладам Ірпеня російські обстріли, про долі ірпінських освітян і школярів, про те, як педагоги відновлюють навчальний процес. Про це розповідається на фейсбук-сторінці управління освіти і науки Ірпінської міськради.

«З початку широкомасштабної війни росії проти України окупанти завдали багатомільйонних втрат закладам освіти Ірпінської міської територіальної громади. Зруйновані приміщення, пошкоджена матеріально-технічна база, знищено те, що спільно роками створювали для організації якісної освіти наших дітей. А найстрашніше – окупанти позбавили життя дітей, понівечили долі людей, які втратили рідних і близьких, свої домівки. Ірпінська міська рада та управління освіти докладають максимум зусиль, щоб у найкоротші терміни заклади освіти розпочали повноцінно працювати. Дякуємо батькам, працівникам закладів та усім небайдужим, які долучаються до процесу відновлення освітніх закладів. Докладніше – у сюжеті журналіста Романа Барашева», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, як повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин, зараз проводяться перемовини з мерією американського міста-побратима Мілвокі про допомогу у відбудові ірпінських освітніх закладів, які зазнали руйнувань.

Раніше голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк звернувся до учасників «Baltic Busіness Forum» у Польщі з проханням долучитися до пошуку меценатів, які допоможуть відновити ірпінські заклади освіти до початку нового навчального року.


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300