Першокласники Ірпінської школи №2 знову долучилися до озеленення міста

Photoeditorsdk Export 2019 11 13t171208.922

Першокласники Ірпінської школи №2 уже вдруге в цьому місяці долучилися до кампанії з озеленення міста. Цього разу вони саджали дерева на шкільній території. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Сьогодні першокласники загальноосвітньої школи №2 підтримали чудову традицію міста. Кожен клас висадив своє дерево на території навчального закладу. Обіцяли доглядати та поливати молоді дерева!» – розповів посадовець.

Нагадаємо, на початку листопада учні школи разом із працівниками комунального підприємства «Управління благоустрою міста» посадили біля свого навчального закладу алею шаровидних кленів.

Озеленення Ірпеня розпочалося 6 жовтня: з нагоди Дня охорони навколишнього середовища Ірпінська міськрада та партія «Нові обличчя» організували висадку понад сотні дерев і кущів у парку Незнайка та на вул. Ярославській. 11 жовтня на вул. Соборній (на ділянці від вул. Гагаріна до вул. Пушкінської) посадили 25 лип, 17 жовтня на початку Соборної – майже 30 нових дерев, 18 жовтня на вул. Заріфи Алієвої – 15 платанів, 25 жовтня – 20 лип і три десятки кущів спіреї на вулицях Миру та Ярославській. На початку листопада учні ліцею №3 висадили біля свого навчального закладу понад 20 платанів.

До кампанії з озеленення міста долучився й колектив ITV: працівники інформагентства й стажери посадили яблуні, черешні й абрикоси в Парку письменників.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300